Uitvaart Van der Waal (010-4803471)

Uitvaart Van der Waal

Uitvaart regio Rotterdam (Bel 010-4803471 of 06-53179158 dag & nacht)

Begrafenis aan de Charloisse Lagedijk
Begrafenis aan de Charloisse Lagedijk

Welkom bij Van der Waal Uitvaartverzorging. Als u in de trieste omstandigheid verkeert dat een familielid of bekende is overleden, dan willen wij u daar vanzelfsprekend eerst mee condoleren en veel sterkte wensen. Bij deze lichten wij kort toe wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zorgen voor een waardige crematie of begrafenis, geheel naar de wensen van overledene zelf of de nabestaanden. Daarbij willen we u vooral de praktische zaken uit handen nemen.

 

Uw hoofd staat waarschijnlijk niet naar de vele praktische zaken die geregeld moeten worden. Hoewel wij u natuurlijk niet alles uit handen kunnen of willen nemen, begrijpen we dat goede begeleiding ook het verlichten van de lasten van de nabestaanden inhoudt. Zo kunt u uzelf zoveel mogelijk richten op het rouwproces.

Begrafenissen en crematies regio Rotterdam sinds 1931

Onze persoonlijke zorg en begeleiding rond een begrafenis of crematie in Rotterdam en omstreken is er al sinds 1931. Wij zijn een écht Rotterdamse dienstverlener en verzorgen derhalve ook uitvaarten in Rotterdam, uitvaarten in Schiedam, uitvaarten in Spijkenisse en uitvaarten in Capelle aan den IJssel, kortom de hele regio Rijnmond en omstreken.

 

Ook verzorgen wij uitvaarten verder onder andere in Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Dordrecht, Hoogvliet, Delft, Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland, Hellevoetsluis, Maassluis, Hoeksche Waard, Moerdijk, Roosendaal enzovoort.

 

Op de foto (vanaf de bekende Charloisse Lagedijk) ziet u een begrafenis in Rotterdam. Kenmerkend zijn de koetsen die in die tijd gebruikelijk waren. De betreffende begrafenis werd verzorgd door de heer Arie van der Waal, opa van de huidige eigenaar Kees van der Waal.

Betrouwbaar en onafhankelijk

Uitvaartverzorging Van der Waal bestaat al meer dan 88 jaar en is onafhankelijk van uitvaartverzekeraars. Ook zijn wij aangesloten bij Het Uitvaartgilde.

 

Adres

Dorpsweg te Rotterdam
Dorpsweg te Rotterdam

 

 

Online condoleren via:

 

www.memori.nl

 

Hoofd kantooradres en correspondentie-adres:

 

Driemansteeweg 68-072

3084 CB Rotterdam


Tel. 06-53179158 of   010 - 480.34.71
(dag en nacht)


 WIJ ZIJN ALTIJD 7 DAGEN PER WEEK / 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR EN BESCHIKBAAR

 

 

bijkantoor:

 

Stadsedijk 42

4796 RG Oudemolen

 

 

 

Tel.: 06-53179158 of 010-4803471  dag en nacht


E.mail: waal@hetnet.nl